Prettige volle geluiden in de koptelefoon. Via de bijbehorende app kun je de adaptive noice cancelling instellen en de geluidsinstellingen aanpassen.
Via een aantal knoppen op de rechter oorschelp kun je het volume en noice cancelling aanpassen en de koptelefoon aan- en uitzetten. De knop voor noice cancelling werkt niet heel duidelijk. De piepjes moeten een indicatie geven welke stand hij staat, maar dat werkt matig (voor mij). De noice cancelling is adaptive en het lijkt erop dat de koptelefoon dus zelf bepaald hoeveel geluid hij doorlaat. Je hoort dus altijd nog wel wat geluid van buitenaf.
De “talk thru” stand is fijn voor als je nog wat wilt communiceren met huisgenoten.
Over het comfort: De koptelefoon is strak en de schelpen zijn wat aan de kleine kant. Hierdoor drukt de koptelefoon hard op de oorschelpen en gaat dit (vooral als je hem wat langer op hebt) pijn doen. Aan te raden is dus om hem even te "passen".
De batterijduur is super. Via de app kun je ook zien hoeveel batterij er nog in zit. Opladen gaat via een USB-C aansluiting, vaak hebben telefoons dat ook, dus kun je dezelfde lader gebruiken, hoewel er ook een mooi kabeltje is meegeleverd.
Nog een positief punt: De koptelefoon kan op (in ieder geval) 2 apparaten tegelijk worden aangesloten, zo heb ik hem op mijn telefoon en laptop tegelijk aangesloten. Vind ik handig.